Skip to content

Blogg

Källdalens Trädgårdar

Efter många års uppehåll sätter vi igång bloggen igen. Ett tag, precis när vi började använda sociala medier kändes det onödigt, det var ju så lätt att nå ut. Vi har diskuterat lite fram och tillbaka och försökt renodla syftet med de olika medier vi använder. För övrigt så skriver jag omväxlande vi eller jag, det är Susanne som kommunicerar utåt men vi pratar ihop oss om allt. Dessutom har vi ju Cecilia som är vass på att hitta oklarheter och konstiga formuleringar i alla texter. Ungefär så här tänker vi:

  • Hemsidan – Den information som ofta efterfrågas och behöver vara lättillgänglig, t ex öppettider, vägbeskrivning och allmän information om oss och vad vi gör.
  • Instagram – Jag (Susanne) är ju sällan långt ifrån min telefon så det är så bekvämt och enkelt att snabbt visa vad vi gör just i denna stund, och framförallt att kunna kommunicera och nätverka, svara på frågor och kommentarer, och inte minst så hittar jag själv massvis med inspiration och nya kontakter. Facebook använder jag på samma sätt men betydligt mindre flitig där.
  • Blogg – Här vill vi skriva lite mer om alla plantor, grönsaker och blommor vi producerar, längre texter och beskrivningar, fler bilder (har äntligen fått lite kläm på att hantera bilderna), en slags katalog i bloggform. Självklart också en dagbok över aktiviteter som vi anordnar eller deltar i.
  • Webshop – Mest till för att hantera anmälningar till våra aktiviteter. kanske går att utveckla med tiden.

Så här kul blev första inlägget, avslutar med lite bilder på Susanne & John som många tycker att vi ska ha på hemsidan. De är samtliga tagna av fotograf Karin Wildheim

Back To Top