skip to Main Content

Workshop FRÖ

Sista helgen i Mars samlades vi för en Workshop om att odla från Frö. Mitt i den pågående pandemin kändes det bra med aktivitet utomhus och i luftiga lokaler. Men så klart väckte det mycket tankar och en del ändringar i upplägg. Efter presentationsrunda utomhus gick vi igenom olika typer av frö, både blommor och grönsaker. Alla kunde sen välja ut vilka frö de ville prova att så, och gärna lite olika egenskaper, små och stora, snabba att gro eller långsamma och lite olika sådjup. Sen följde en intensiv stund i växthuset med beredning av sådder och plantering av sticklingar. En låda med olika sådder och småplantor gjordes i ordning att ta med hem. En frisk, kall och säkert hälsofrämjande eftermiddag. Kom ihåg till mig själv att kanske äntligen producera en såkalender med anvisningar för sådd. Men jag har ju så svårt för att härda ut med att färdigställa listor och sånt. Börjar gärna på men de blir aldrig färdiga, eller svävar ut i något helt annat format och innehåll. Men kanske en dag…

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top